All about inspiration

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cinspiration geeft jou de inspiratie om zakelijk en persoonlijk te groeien en succesvol te zijn. Wij delen hier onze kennis en ervaring. In ons dagelijks leven helpen wij leiders in organisaties bij het realiseren van hun doelen. Wij geloven in praktische toepasbaarheid. Dat vind je ook terug in hoe wij ons werk aanpakken.

WAAROM
Na jarenlange ervaring bij diverse consultancy bureaus en organisaties zijn wij ervan overtuigd dat echt beklijvende veranderingen alleen ontstaan als je anders gaat kijken. Dat geldt voor individuen en organisaties. Voor organisaties is er nog een ander belangrijk aspect voor succes en dat is samenwerken. Goed teamwork is de sleutel tot succes.

HOE
Echt groeien als mens, als leider doe je alleen als je daartoe gemotiveerd bent. Groeien en veranderen als organisatie gaat alleen als de leiders tegelijkertijd hun organisatie veranderen, hun mensen helpen bij het meegaan in de verandering en zichzelf en het team waar ze bij horen veranderen. Wij begeleiden leiders en organisaties in dit proces van zakelijke en persoonlijke groei. Daarnaast ondersteunen we ook op de praktische kant bij het toepassen van tools en de nieuwste management inzichten. Naast onze werkzaamheden bij onze klanten delen wij onze ervaringen via ons blog om jou te inspireren met nieuwe inzichten en praktische voorbeelden voor zakelijke en persoonlijke groei.

WAT
Cinspiration is een netwerk van professionals gespecialiseerd in change en interim management. Wij adviseren leiders in organisaties, managementteams en scrumteams, voeren verandermanagement programma’s uit en coachen en trainen leiders en professionals. Cindy is ervaren in het begeleiden van veranderingen in organisaties. Ze is een ervaren Cusomer Journey/Experience manager, heeft meerdere Lean Six Sigma trajecten uitgevoerd, is bekend met Agile-Scrum en werkt graag op een creatieve manier. Wij zijn werkzaam in meerdere sectoren waaronder banken en verzekeraars, energie, telecom, zorg en overheid.