Uitzicht op Oriental Bay

Cinspiration is live!

Het is zondagmiddag ik lig in de Caribbean aan ons zwembad met uitzicht op zee op mijn laptop te schrijven aan mijn eerste blog voor Cinspiration. Collega’s maken bommetjes en ik moet oppassen dat mijn laptop niet wegdrijft. Van de warmte en van het gespetter. Zeventien dagen geleden startte ik mijn bedrijf en daar hoort ook een inspiratieblog bij! Een inspiratieblog dat ik samen met andere professionals uit mijn netwerk wil schrijven. Voor de komende tijd veelal met een tropisch tintje omdat mijn eerste opdracht als zelfstandige in Sint Maarten is.

De essentie van Cinspiration is leiders in organisaties inspireren op het onderwerp: realiseren van doelen en helpen met groei en verandering. Vooral op een praktisch toepasbare manier. Wil je meer te weten komen over Cinspiration lees dan verder onder de tab Over.

Na 2 weken op de opdracht in Sint Maarten weet ik dat mijn bijdrage hier vooral, zoals ook vaker bij opdrachten in Nederland, zal slagen als ik managers ondersteun en uitdaag om stap voor stap verbeteringen door te voeren, om zo hun doelen te bereiken. Hoe dat gaat en welke hulpmiddelen ik inzet dat zal ik hier gaan delen.

En hiermee verklaar ik dan mijn website en blog als officieel geopend. Ook al is nog niet alles af en heb ik als enorme perfectionist daar nog een beetje moeite mee, de focus ligt op de toekomst. Laat ik het goede voorbeeld geven dat ik ook een manager ter harte zou doen bij het begin van een nieuwe uitdaging, zet een eerste stap dan ben je al een heel eind op weg!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *